Project Om!

Kijk hier een item terug

Marianne Smitsmans
Marianne Smitsmans

"Regelmatig toont RTV Roermond items die te maken hebben met het project Om!. Heeft u zo'n uitzending gemist, of wilt u het nog eens op uw gemak nakijken? Dat kan via deze pagina".

 

Meer informatie over het project vindt u op: www.roermond.nl/om.nl

Terugkijken..

TV items over project Om!

Aftrap ' Oog voor mantelzorgers'

Maandag 9 november 2015 vond in de Tuinzaal van het gemeentehuis Roermond de aftrap plaats van de campagne 'Oog voor Mantelzorgers' . Een trotse wethouder vertelt over dit initiatief en de reden waarom de jury Roermond als meest Mantelzorgvriendelijke gemeente heeft uitgeroepen.


Villa Politica dl. 4

Marianne Smitsmans kijkt terug op de bereikte resultaten ten aanzien van de jeugdzorg. De gemeenten zijn hiervoor nu verantwoordelijk. Voorheen was jeugdzorg een taak van vooral de provincie. Daarnaast wordt gesproken over de manier waarop Roermond omgaat met mantelzorg.


Project 'de Nieuwe Toekomst'.

Een project gericht op vrouwen die te maken hebben gehad met geweld en/of bedreigingen. Kijk voor meer informatie over wat dit project voor jou kan betekenen.


Pilot Zorgteams Gemeente Roermond.

Peter Meulenberg legt uit wat dit initiatief van de gemeente Roermond precies inhoud.


Wijzigingen Mantelzorg compliment.

Mantelzorg consulenten Marianne Geenen en Arlette Reijnen lichten toe wat er is veranderd.

Voor meer informatie en het aanvragen van de mantelzorg waardering kunt u op maandag en donderdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur terecht bij het Steunpunt Mantelzorg, telefoon (0475) 458 473.