In DE MINUUT kunt u gratis even reclame maken of een oproep doen voor een activiteit die u organiseert. U krijgt na een kort voorgesprekje precies 60 seconden voor uw oproep.

 

Zorg dat onderstaande info tenminste is verwerkt:

- Wat organiseert u?

- Wanneer vindt het plaats (datum en tijd)?

- Waar vindt de activiteit plaats?

- Wat zijn de kosten?

 

Aanmelden voor de minuut kan door een mailtje te sturen naar info@hotelchristoffel.nl. Houd er rekening mee dat ca. 4-6 weken voor de datum contact met ons heeft gehad.


19 mei | Trimboe TEAM challenge

In de uitzending van 12 mei kun je de oproep van Victor van Hooijdonk van de Archery Club in Roermond beluisteren. Deze club organiseert op 19 mei as. de Trimboe Challenge bij Lyceum Schöndeln in Roermond.  Aanvang 11:00 uur.

 

De Trimboe 2D Team Challenge wordt over 2 rondes geschoten:

1x een veldronde (met 3 pijlen) en

1x een Hunterronde (1 pijl).

Alle afstanden zijn onbekend! Per ronde zijn er 12 doelen. Meer info vind je hier.

 


26 MEI | 112 ON WHEELS zoekt vrijwilligers

Poster | 112OnWheels
Poster | 112OnWheels

Op zondag 26 mei as. wordt het Internatonale Hulpverlenings Evenement 112 ON WHEELS weer georganiseerd. Met ook dit jaar weer vele, vele deelnemers van brandweer, ambulancedienst, politie en andere hulpverleningsdiensten. De entree-opbrengst komt ten goede aan de Wensambulance Limburg.

 

De organisatie is dringend op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen om alles in goede banen te leiden op de 26e mei. Uiteraard wordt voor een lunchpakket gezorgd.

 

Interesse?? Mail met Lian Kurvers via dit mailadres lian.kurvers@wensambulancelimburg.nl